Skærmvægge er et vigtigt element på det åbne kontor

Indretningen af et åbent kontor er yderst vigtig, da den har en indflydelse på, hvor effektive medarbejderne har mulighed for at være. Der er meget, der kan virke forstyrrende, når der er tale om et åbent kontor. Eksempelvis kan et åbent kontor skabe en atmosfære, hvor medarbejderne bliver stressede og føler sig overvågede. Men dette kan undgås ved at have skærmvægge.

Skab et bedre arbejdsmiljø for personalet

Det er nemt at skabe et godt arbejdsmiljø på et åbent kontor. For at skabe et bedre arbejdsmiljø kan der blot tilføjes nogle skærmvægge. Det kan nemlig betyde, at medarbejderne får mulighed for bedre at koncentrere sig, da de ikke skal forholde sig til alt det andet, der foregår på kontoret – den såkaldte visuelle uro.

Men den visuelle uro er ikke det eneste, som skærmvægge kan være med til at forhindre. Støjen i et åbent kontor er typisk også et problem for mange. De fleste medarbejdere mister koncentrationen, når der er uro, mens det ydermere kan påvirke deres trivsel at sidde i konstant støj. 

Derfor er det altid en god løsning, når der er akustiske skærmvægge på kontoret. Det nedsætter nemlig støjniveauet og gør medarbejderne mere produktive.  

Vælg farver der skaber ro

Der findes mange forskellige skærmvægge på markedet. De kommer også i et væld af farver. Det er yderst vigtigt, at farven på skærmvæggene ikke er med til at skabe uro. Vælg derfor altid en farve, der skaber ro på kontoret og som passer ind i resten af kontorets indretningsstil.