Overvejelser i forbindelse med valg af hestefoder

En hest skal helst forblive sund og rask, så den har det godt. Det er dit ansvar, at din hest har de bedste vilkår for at leve et godt liv. Der er mange ting, du skal gøre for, at din hest trives i dagligdagen. En af disse ting er, at du skal overveje, hvilket hestefoder der er det bedste for lige præcis din hest.

Der findes mange typer hestefoder

Det kan være svært at finde ud af, hvilket hestefoder du skal vælge til din hest. Der er nemlig så meget forskelligt hestefoder på markedet. For at finde det rette hestefoder skal du kende til din hests behov. Det kan være forskelligt, hvad en hest har brug for. Dog er der nogle generelle faktorer, der går igen. Her kan du se flere overvejelser, du bør gøre dig, før du vælger foder til din hest:

  • Type af hest: Hvilken type hest har du? Er det en stor eller lille hest? Dette er spørgsmål, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket hestefoder du bør vælge
  • Hestens aktivitetsniveau: Hvilket aktivitetsniveau har din hest? Rider du ofte på den? Går den på fold? Laver den andet?
  • Problematikker: Hvis din hest har nogle problematikker, skal de tages med i dine overvejelser omkring hestefoder. Det kan være, at din hest har tendens til kolik, maveproblemer eller noget tredje

Hestefoder bør altid være i en høj kvalitet

En ting er sikkert, og det er, at du altid bør vælge hestefoder i en høj kvalitet. Derved sikrer du nemlig, at din hest får de bedste betingelser for at holde sig sund og rask. Det kan være, at hestefoder fra Mash er lige noget for din hest.